Fibonacci sports betting

Nummer Fibonacci Strategie Uitleg
1 **Enkel Fibonacci Betting** De eenvoudigste Fibonacci-strategie: zet in op de volgende uitkomst een bedrag gelijk aan de som van de twee vorige inzetten.
2 **Fibonacci Inside/Outside Betting** Combineert de Fibonacci-strategie met inside en outside bets: zet in op een specifiek nummer (inside bet) en een reeks nummers (outside bet).
3 **Fibonacci Grid Betting** Een uitgebreide strategie waarbij je inzet op een reeks getallen in een rasterpatroon, gebaseerd op de Fibonacci-reeks.
4 **Fibonacci Paroli Betting** Verhoogt de inzet na elke winst met het Fibonacci-getal dat overeenkomt met het aantal opeenvolgende overwinningen.
5 **Fibonacci Martingale Betting** Een high-risk/high-reward strategie die de inzet verdubbelt na elk verlies, totdat er een overwinning wordt behaald.
6 **Fibonacci D’Alembert Betting** Een meer conservatieve versie van de Martingale-strategie: verhoogt de inzet met één eenheid na elk verlies en verlaagt deze met één eenheid na elke winst.
7 **Fibonacci Labouchere Betting** Een complexe strategie waarbij je een reeks getallen in een specifiek patroon opzet en systematisch inzet op de volgende uitkomst met het totaal van de eerste en laatste getallen.
8 **Fibonacci Oscar’s Grind Betting** Een progressieve strategie waarbij je inzet op basis van een vooraf bepaalde reeks inzetten en de winst bijhoudt om de volgende inzet te bepalen.
9 **Fibonacci Coren Betting** Een combinatie van de Fibonacci-reeks en de Coren-strategie, waarbij je een reeks inzetten plaatst op verschillende uitkomsten.
10 **Fibonacci Reverse Betting** Een unieke strategie waarbij je inzet tegen de uitkomst die je verwacht te verliezen, en de Fibonacci-reeks gebruikt om je inzetten in te zetten.
Rating
( No ratings yet )
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: